Ga naar hoofdinhoud

Parketvloeren laten leggen in ’t Gooi

Home » Parketvloeren ’t Gooi
Wilt u parketvloeren laten leggen bij uw pand in ’t Gooi? Dan helpt Conijn Parketvloeren uit Alkmaar u verder. Wij leggen vloeren bij zowel particulieren, bedrijven als publieke gebouwen en doen dit met de grootste precisie en vakkundigheid. Onze vloeren zijn gemaakt van Europese houtsoorten en zijn in verschillende stijlen verkrijgbaar. Eén ding is altijd zeker; u profiteert van topkwaliteit! Of u nu parketvloeren wilt laten leggen in Bussum, Naarden, Laren of andere plaats in ’t Gooi; wij komen graag bij langs.
Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een offerte op!
Hoog afwerkingsniveau
Vakkundig onderhoud
VCA-gecertificeerd

Diverse mogelijkheden voor parketvloeren in uw pand in ‘t Gooi

Bij Conijn Parketvloeren begrijpen we dat u uw bedrijfspand in regio Bussum, Naarden of Laren een andere uitstraling wilt geven dan bijvoorbeeld uw woning. Daarom bieden we verschillende mogelijkheden aan wanneer u kiest voor parketvloeren in uw pand in ’t Gooi. Zo stemmen we de kleur van de houten vloer volledig af op uw wensen. U heeft daarbij de keuze uit specifieke kleurstellingen, zoals wengé, afzelia en essen. Daarnaast kunnen we een natuurlijk kleureffect creëren met de oliën van Royl. Ook voor de stijl van de vloer heeft u verschillende opties. Kies bijvoorbeeld voor een mooie visgraatvloer of combineer de parketvloer met vloerbedekking naar keuze.

Laat de parketvloeren bij uw pand in Naarden, Laren of Bussum door ons onderhouden

Wilt u er zeker van zijn dat de parketvloeren in uw pand in Bussum, Laren, Naarden of elders in ’t Gooi lange tijd mooi blijven? Laat uw vloeren dan onderhouden door onze experts. Wij zorgen ervoor dat uw vloeren er weer als nieuw uitzien en indien nodig schuren we uw houten vloeren. Eventuele verkleuringen, beschadigingen en slijtage pakken we zo grondig aan. Bespreek uw wensen en we komen graag bij u langs in Laren, Naarden of Bussum om uw parketvloeren een onderhoudsbeurt te geven.

Vraag meer informatie aan

Wilt u meer informatie over het laten leggen van parketvloeren in Naarden, Bussum, Laren of elders in ’t Gooi? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen via 072-5206564 of info@conijnparket.nl of maak een afspraak en kom langs in onze showroom in Alkmaar. We voorzien u graag van persoonlijk advies en helpen u met het vinden van de perfecte vloer voor uw woning of bedrijfspand.

Meer informatie?

Wilt u meer weten of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem contact met ons op!

Back To Top
Zoeken