Ga naar hoofdinhoud

Visgraatvloer laten leggen in Laren of Bussum

Home » Visgraatvloer Laren
Wilt u met een stijlvolle visgraatvloer een visgraatinterieur creëren in uw woning of bedrijfspand in Laren of Bussum? Dan zit u bij Conijn Parketvloeren helemaal goed! Wij zijn gevestigd in Alkmaar, maar verkopen, leggen en onderhouden vloeren door heel de provincie. We begeleiden u tijdens het gehele aankoopproces; van advies over de meest passende visgraatvloer voor uw pand tot het afwerken van de vloer.
Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een offerte op!
Hoog afwerkingsniveau
Vakkundig onderhoud
VCA-gecertificeerd

Creëer een visgraatinterieur met een visgraatvloer in uw pand in Laren of Bussum

Visgraatvloeren stralen luxe en charme uit en hebben tevens een tijdloos patroon. Dit maakt de visgraatvloer uitermate geschikt voor bijvoorbeeld een modern kantoorpand in Bussum of voor het creëren van een volledig visgraatinterieur in uw woning in Laren. Door onze grote collectie aan vloeren vindt u altijd wel de variant die volledig voldoet aan uw wensen. Vloeren in lichte of donkere kleuren en moderne of juiste minimalistische stijlen; wij bieden het allemaal!

Neem contact met ons op voor advies of kom langs in de showroom

Voor meer informatie over het creëren van een visgraatinterieur of advies over het kopen van een visgraatvloer in Bussum of Laren, neemt u contact met ons op. U bereikt ons door te bellen naar 072-5206564 of een e-mail te sturen naar info@conijnparket.nl. Wist u dat we door de hele provincie verschillende soorten vloeren leggen? Zo kunt u ook bij ons terecht voor het leggen van visgraatvloeren in Amsterdam en parketvloeren in Haarlem. Bespreek uw wensen telefonisch of kom langs in onze showroom in Alkmaar. Wij helpen u graag verder!

Meer informatie?

Wilt u meer weten of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem contact met ons op!

Back To Top
Zoeken