Skip to content

Het schuren van uw houten vloeren

Home » Schuren houten vloeren Alkmaar
Het schuren van uw houten vloeren laat u over aan Conijn Parketvloeren in Alkmaar. Wanneer de uitstraling van uw vloer niet meer is zoals deze ooit was, hoeft u de vloer niet altijd te laten vervangen. Onze vakmensen schuren uw houten vloeren op een professionele manier en zorgen ervoor dat deze hun originele uitstraling weer terugkrijgen. Bovendien is uw vloer na het schuren en afwerken weer optimaal beschermd.
Hoog afwerkingsniveau
Vakkundig onderhoud
VCA-gecertificeerd

Verschillende redenen voor het schuren van houten vloeren

Hout is een natuurproduct. Een houten vloer kan in de loop der jaren dan ook veranderen. Met goed onderhoud kunt u dit grotendeels tegengaan, maar vroeg of laat zal vrijwel elke vloer verkleuren. Dit gebeurt onder invloed van bijvoorbeeld zonlicht, maar ook door normaal gebruik. Plekken die veel zonlicht krijgen of plekken waar veel wordt gelopen, kunnen na lange tijd zichtbare verkleuring of slijtage gaan vertonen. Door het schuren van de houten vloeren brengen wij uw vloeren weer in de originele staat.

Uw vloer lijkt weer zo goed als nieuw

Parketvloeren bestaan uit planken met een dikke laag hout. Anders dan bij bijvoorbeeld laminaat, gaat het hier niet alleen om de toplaag. Dit betekent dat de bovenste laag kan worden afgeschuurd. Hieronder komt een nieuwe, onbeschadigde laag tevoorschijn. Door deze opnieuw af te werken, krijgt u als het ware een nieuwe vloer. Ook kleine beschadigingen aan uw vloer verdwijnen dankzij het schuren.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Schakel ons in voor het schuren van uw houten vloeren! Als vloerspecialist in Alkmaar beschikken we over alle benodigde kennis en ervaring om elke vloer weer zo goed als nieuw te krijgen. Wilt u weten wat er voor uw vloer mogelijk is? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers geven u graag advies.

Meer informatie?

Wilt u meer weten of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem contact met ons op!

Back To Top
Zoeken