Boek nu gemakkelijk een afspraak!
skip to Main Content

Het schuren van houten vloeren in Alkmaar

Home » Schuren houten vloeren Alkmaar
Het schuren van uw houten vloeren laat u over aan Conijn Parketvloeren in Alkmaar. Wanneer de uitstraling van uw houten vloer niet meer is zoals deze ooit was, hoeft u uw vloer niet altijd te laten vervangen. Door uw vloer te laten schuren, krijgt deze zijn originele uitstraling weer terug. Bij onze vakmensen is uw houten vloer in kundige handen. Wij zorgen ervoor dat uw vloer weer een uitstraling krijgt waar u trots op kunt zijn en waar u weer vele jaren van kunt genieten. Bovendien is uw vloer na het schuren en afwerken weer optimaal beschermd.
Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een offerte op!
Hoog afwerkingsniveau
Vakkundig onderhoud
VCA-gecertificeerd

Verschillende redenen voor het schuren van houten vloeren

Hout is een natuurproduct. Een houten vloer is dan ook een vloer die in de loop der jaren kan veranderen. Met goed onderhoud kunt u dit grotendeels tegengaan, maar vroeg of laat zal vrijwel elke vloer verkleuren. Dit gebeurt onder invloed van bijvoorbeeld zonlicht, maar ook door normaal gebruik. Plekken die veel zonlicht krijgen of plekken waar veel wordt gelopen, kunnen na lange tijd zichtbare verkleuring of slijtage gaan vertonen. Door het schuren van de houten vloeren in uw pand in Alkmaar brengen wij uw vloer weer in de originele staat.

Uw vloer lijkt weer zo goed als nieuw

Uw parketvloer bestaat uit planken met een dikke laag hout. Anders dan bij bijvoorbeeld laminaat gaat het hier niet alleen om de toplaag. Dit betekent dat de bovenste laag kan worden afgeschuurd. Hieronder komt een nieuwe, onbeschadigde laag tevoorschijn. Door deze opnieuw af te werken, krijgt u als het ware een nieuwe vloer. Ook kleine beschadigingen aan uw vloer verdwijnen dankzij het schuren.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Schakel ons in voor het schuren van uw houten vloeren! Onze vloerspecialisten beschikken over alle benodigde kennis en ervaring om elke houten vloer weer zo goed als nieuw te krijgen. Wilt u weten wat er voor uw vloer mogelijk is? Neem dan contact met ons op. Wij geven u graag meer informatie en maken een goed voorstel op maat voor u. U bereikt ons via 072-5206564 en info@conijnparket.nl.

Meer informatie?

Wilt u meer weten of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem contact met ons op!

Back To Top