Skip to content
Specialist in parketvloeren uit Alkmaar
Conijn Parket is dé specialist in parketvloeren voor particulieren, bedrijven en publieke gebouwen. Voor een vakkundig gelegde houten vloer van Europese kwaliteit, wij zorgen voor het beste resultaat!

Onze houten vloeren

Specialist in parketvloeren bij particulieren, bedrijven en publieke gebouwen. Voor een vakkundig gelegde houten vloer van Europese kwaliteit.

Dé specialist in parketvloeren

Conijn Parketvloeren uit Alkmaar is dé specialist in diverse parketvloeren in Noord-Holland. Wij bieden parket van topkwaliteit aan en beschikken over ervaren parketteurs die u snel en vakbekwaam voorzien van een strakke vloer met een hoog afwerkingsniveau in Noord-Holland. We gebruiken alleen Europese houtsoorten, zodat we u topkwaliteit kunnen garanderen. U krijgt zodoende een uiterst stabiele vloer die lang meegaat, mooi is afgewerkt en die eenvoudig te onderhouden is. Zo is uw vloer helemaal afgestemd op uw woonwensen.

Parketvloeren in diverse natuurlijke kleuren voor uw pand

We stemmen de kleur van onze houten vloeren graag optimaal af op uw wensen. Zo gebruiken we als specialist in diverse parketvloeren enkel houtsoorten met hele specifieke en geliefde kleurstellingen, zoals wengé, essen en afzelia. Ook kunnen we elk natuurlijk kleureffect voor u creëren. We doen dit met de kwalitatief hoogwaardige oliën van Royl. Zo weet u zeker dat het parket in uw pand de gewenste kleur en uitstraling krijgt.

De perfecte parketvloer voor elke ruimte

Door onze ervaring met diverse parketvloeren en het inrichten van woonhuizen, werkplekken, scholen en publieke ruimtes kunnen we u goed adviseren over het juiste parket voor uw pand. Of het nu gaat om het leggen van parketvloeren in ’t Gooi voor uw woonkamer, slaapvertrek, bedrijfsruimte of ontvangstruimte; bij ons zit u goed!

Specialist in het leggen van elke 10dB-vloer

Wij kunnen als leverancier van vloeren elk vloertype zo leggen dat u onder de 10dB-norm komt. Deze geluidsreductie wordt steeds vaker geëist door een Vereniging van Eigenaren (VvE). We zijn een van de weinige parketspecialisten in Nederland die ook visgraatvloeren als 10dB-vloer kunnen leggen.

Het onderhoud van uw nieuwe parketvloeren

Het is belangrijk om uw vloer goed te onderhouden, zodat deze lang meegaat. Dit doen wij graag voor u. Wilt u liever zelf aan de slag? Ook in dat geval helpen we u verder. In onze webshop vindt u de allerbeste onderhoudsproducten voor uw vloer. Daarnaast geven we als specialist graag tips en adviezen over diverse parketvloeren om het parket in uw pand zo lang mogelijk mooi te houden.

Kies uw vloer uit in onze showroom

Onze mooie parketvloeren zijn goed te combineren met vloerbedekking, laminaatvloeren, pvc of vinyl. Indien u bij ons parket bestelt, kunt u ook andere vormen van vloerbedekking uitzoeken, die we eveneens bij u komen leggen. Bezoek hiervoor onze showroom in Alkmaar. Heeft u vragen over onze parketvloeren of wilt u advies over het laten leggen van parket? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen via 072-5206564 of info@conijnparket.nl.

Meer informatie?

Wilt u meer weten of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem contact met ons op!

Back To Top
Zoeken