Content voor Ingelogde Gebruikers
Specialist in parketvloeren uit Alkmaar
Conijn Parket is dé specialist in parketvloeren voor particulieren, bedrijven en publieke gebouwen. Voor een vakkundig gelegde houten vloer van Europese kwaliteit, wij zorgen voor het beste resultaat!

Onze houten vloeren

Specialist in parketvloeren bij particulieren, bedrijven en publieke gebouwen. Voor een vakkundig gelegde houten vloer van Europese kwaliteit.

Dé specialist in parketvloeren

Conijn Parketvloeren uit Almaar is dé specialist in parketvloeren in Noord-Holland. Wij beschikken over ervaren parketteurs die u snel en vakbekwaam voorzien van een strakke, houten vloer met een hoog afwerkingsniveau. Wij gebruiken alleen Europese houtsoorten, zodat we u kunnen garanderen dat de door ons gelegde vloeren van topkwaliteit zijn. U krijgt zodoende een uiterst stabiele vloer die lang meegaat, mooi is afgewerkt en die eenvoudig te onderhouden is. Zo is uw vloer helemaal afgestemd op uw woonwensen.

Parketvloeren in elke kleur

Wij kunnen de kleur van onze houten vloeren optimaal afstemmen op uw wensen. Naast het feit dat wij gebruikmaken van enkele houtsoorten met hele specifieke en geliefde kleurstellingen, zoals wengé, essen en afzelia, kunnen wij elk natuurlijk kleureffect voor u creëren. We doen dit met de oliën van hoogwaardige kwaliteit van Royl. De mogelijkheden van parket zijn eindeloos bij ons bedrijf in Noord-Holland!

Een parketvloer uitkiezen

Wij hebben een schat aan ervaring met het inrichten van woonhuizen, werkplekken en publieke ruimtes. We kunnen u daarom goed adviseren over het juiste parket voor uw pand in Noord-Holland. Of het nu gaat om parketvloeren voor uw woonkamer, slaapvertrek, bedrijfsruimte of ontvangstruimte; bij ons zit u goed!

Onze 10db vloeren

Wij kunnen elk vloertype zo leggen dat u onder de 10db norm komt. Deze geluidsreductie wordt steeds vaker geëist door een Vereniging van Eigenaren (VvE). We zijn een van de weinige parketspecialisten in Nederland die ook visgraatvloeren als ‘10db vloer’ kunnen leggen.

Onderhoud van uw nieuwe parketvloeren

Het is belangrijk om uw houten vloer goed te onderhouden, zodat deze lang meegaat. Wij onderhouden uw vloer graag voor u. Wilt u dit liever zelf doen? Ook in dat geval helpen we u verder. In onze webshop vindt u de allerbeste onderhoudsproducten voor uw houten vloer. Daarnaast geven we graag tips en adviezen om het parket in uw pand in Noord-Holland zo lang mogelijk mooi te houden.

Kies uw vloer uit in onze showroom

Onze mooie parketvloeren zijn goed te combineren met vloerbedekking, laminaat, pvc of vinyl. Ook hiervoor kunt u bij ons terecht. Indien u bij ons in Noord-Holland parket bestelt, kunt u ook andere vormen van vloerbedekking uitzoeken, die we eveneens bij u komen leggen. Bezoek hiervoor onze showroom in Alkmaar. Heeft u vragen of advies over het laten leggen van parket bij u in Noord-Holland? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen via 072-5206564 of info@conijnparket.nl.

Meer informatie?

Wilt u meer weten of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem contact met ons op!

Scroll naar boven
Zoeken