Boek nu gemakkelijk een afspraak!
skip to Main Content
Specialist in parketvloeren uit Alkmaar
Conijn Parket is dé specialist in parketvloeren voor particulieren, bedrijven en publieke gebouwen. Voor een vakkundig gelegde houten vloer van Europese kwaliteit, wij zorgen voor het beste resultaat!

Onze houten vloeren

Specialist in parketvloeren bij particulieren, bedrijven en publieke gebouwen. Voor een vakkundig gelegde houten vloer van Europese kwaliteit.

Dé specialist in parketvloeren in Alkmaar

Wij beschikken over ervaren parketteurs, die u snel en vakbekwaam voorzien van een strakke houten vloer met een hoog afwerkingsniveau. Wij gebruiken alleen Europese houtsoorten, zodat we kunnen garanderen dat de door ons gelegd vloeren van topkwaliteit zijn. U krijgt zodoende een maximaal stabiele vloer die lang meegaat, mooi is afgewerkt, eenvoudig goed onderhouden kan worden én die helemaal is afgestemd op uw woonwensen.

Houten vloeren in elke kleur

Wij kunnen de kleur van onze houten vloeren optimaal afstemmen op uw wensen. Naast het feit dat wij gebruik maken van enkele houtsoorten met heel specifieke en geliefde kleurstellingen, zoals wengé, essen en afzelia, kunnen wij elk natuurlijk kleureffect voor u bereiken. We doen dit met de topkwaliteit oliën van Royl. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Een parketvloer uitzoeken

Wij hebben een schat aan ervaring met het inrichten van woonhuizen, werkplekken en publieke ruimtes. We kunnen u daarom goed adviseren. Bent u een houten vloeren aan het uitzoeken? We helpen u graag. Bel ons voor een vrijblijvend advies voor de perfecte houten vloer voor uw woonkamer, slaapvertrek, bedrijfsruimte of ontvangstruimte.

Onze 10db vloeren (wij leggen ook visgraatvloeren onder de 10 db norm!)

Wij kunnen elk vloertype zo leggen, dat u onder de 10db norm komt. Deze geluidsreductie wordt steeds vaker geëist door een Vereniging van Eigenaren (VvE). Wij kunnen alle vloertypen die u hierboven ziet, zo leggen dat u voldoet aan de 10db norm. Wij zijn één van de weinige parketspecialisten in Nederland die ook een vloer met visgraat als ‘10db vloer’ kan leggen

Onderhoud van uw nieuwe parketvloer

Het is belangrijk om uw houten vloer goed te onderhouden, zodat deze maximaal lang meegaat. Wij onderhouden uw vloer graag voor u. Wilt u het graag zelf doen? Ook in dat geval helpen we u graag. In onze webshop vindt u de allerbeste onderhoudsproducten voor uw houten vloer en hier vindt u instructies voor het gebruik van de Pallman lak en de Pallman olie.

Combineer hout met pvc, vinyl of laminaat

U kunt onze mooie parketvloeren goed combineren met vloerbedekking, laminaat, pvc of vinyl. Ook hiervoor kunt u bij ons terecht. Indien u bij ons een parketvloer bestelt, kunt u bij ons ook andere vormen van vloerbedekking uitzoeken (die we eveneens bij u komen leggen). Bezoek hiervoor vooral onze showroom in Alkmaar. Ook kunnen we binnen een project de stoffering van uw trap verzorgen en kunt u in onze showroom direct passende raamdecoratie kiezen. Zo proberen we u optimaal te helpen om al uw woonwensen te realiseren en van uw huis een echt thuis te maken!

Meer informatie?

Wilt u meer weten of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem contact met ons op!

Back To Top