Ga naar hoofdinhoud

Houten vloeren laten leggen in Noord-Holland

Home » Houten vloeren Noord-Holland
Conijn Parketvloeren is dé specialist in houten vloeren in Noord-Holland! Wij verkopen, leggen en onderhouden vloeren en hanteren daarbij strenge kwaliteitseisen. Met onze kennis en ervaring pakken we elk project aan, zowel voor particulieren als bedrijven en publieke gebouwen. Tevens voorzien we u graag van advies en helpen we u de perfecte vloer te vinden. Heeft u een mooie vloer gekozen? Dan komen onze experts graag bij u langs in Bussum of elders in ’t Gooi om de houten vloeren te leggen.
Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een offerte op!
Hoog afwerkingsniveau
Vakkundig onderhoud
VCA-gecertificeerd

Houten vloeren in uw pand in Noord-Holland zorgen voor een unieke uitstraling

Wanneer u kiest voor houten vloeren geeft u uw woning of bedrijfspand in Bussum of elders in ’t Gooi extra karakter. Elke houten vloer is uniek en heeft een eigen structuur. Ook de houtsoort, manier van leggen en de afwerking zorgen voor een unieke uitstraling. Zo kunt u de vloer volledig afstemmen op uw wensen en de rest van uw interieur. Bij Conijn Parketvloeren in Alkmaar bieden we uitsluitend kwalitatief hoogwaardige vloeren aan. De vloeren zijn gemaakt van Europese houtsoorten en zijn in verschillende stijlen, kleuren en afmetingen verkrijgbaar. Zo kunt u kiezen voor een mooie, stijlvolle visgraatvloer waarbij de houten delen in een schuinliggend patroon zijn gelegd. Naast houten vloeren bieden we tevens parketvloeren aan voor uw pand in Noord-Holland. Ook bij deze vloeren bent u verzekerd van topkwaliteit.

Stel uw vragen telefonisch, per e-mail of kom langs in de showroom

Heeft u vragen of wilt u advies over het leggen van houten vloeren bij u in Bussum, in ’t Gooi of een andere regio in Noord-Holland? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 072-5206564 of een e-mail te sturen naar info@conijnparket.nl. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Daarnaast bent u van harte welkom in onze showroom nabij Bussum en de rest van ’t Gooi om onze houten vloeren in het echt te bewonderen.

Meer informatie?

Wilt u meer weten of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem contact met ons op!

Back To Top
Zoeken