Ga naar hoofdinhoud
Conijn Parket: sinds 1840
Conijn Parket kan bogen op een rijke historie en een uitstekende staat van dienst. Het bedrijf bestaat inmiddels meer dan 175 jaar.

Houtzagerij

Het is Gerardus Adrianus Conijn die in 1840 de basis legt voor het huidige Conijn Parket. Hij begint een houtzagerij annex houthandel. Hij vestigt zijn nering in twee molens, De Hoop en Simson.

Aanvankelijk richtte het bedrijf zich op de bouw en reparatie van molens, maar dit duurde niet lang. Conijn groeide snel en de onderneming legde zich ook toe op andere houtgerelateerde ambachten. Al in 1936 werden de eerste parketvloeren gelegd.

Parketfabriek

Ook de parketfabriek maakte een snelle groei door en ontwikkelde zich binnen het bedrijf als een aparte productieafdeling. Hier kwam het zelfstandig draaiende bedrijf dat thans in de wijde omtrek bekend staat als Conijn Parket.

Anno 2018 is ons vaste team van parketteurs dagelijks bij particulieren, bedrijven en instellingen actief. Hier vindt u ons aanbod aan houten vloeren en hier kunt u inspiratie opdoen door reeds opgeleverde projecten te bekijken.

Gecertificeerd vakwerk

Wij vinden het erg belangrijk om veilig en verantwoord aan het werk te zijn, en rekening te houden met mens en milieu. Hierom beschikken we bij Conijn Parket over verschillende certificaten die bijdragen aan onze gespecialiseerde uitstraling en onze verantwoorde werkwijze.

Wij beschikken over:

  • VCA, Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers

Meer informatie?

Wilt u meer weten of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem contact met ons op!

Back To Top
Zoeken