Ga naar hoofdinhoud

Visgraatvloeren in Alkmaar

Home » Visgraatvloeren Alkmaar
Bij Conijn Parketvloeren kunt u visgraatvloeren kopen en laten leggen bij u woning of bedrijfspand in regio Alkmaar. In de loop der jaren zijn er heel wat vloerentrends voorbij gekomen. Bepaalde stijlen zijn in de mode gekomen en ook weer uit de mode geraakt. Dit geldt niet voor visgraatvloeren. Deze vloeren waren altijd al populair, zijn dit nog steeds en zullen dit ook altijd blijven. Voor veel mensen is een visgraatvloer de ultieme vloer. Er zijn maar weinig soorten vloeren die qua luxe uitstraling kunnen tippen aan een fraaie visgraat. Een goed gelegde, kwalitatieve visgraatvloer straalt vakmanschap en tijdloze charme uit. Onze parketteurs uit Alkmaar leggen een visgraatvloer bij uw pand in Noord-Holland en zorgen voor precisiewerk.
Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een offerte op!
Hoog afwerkingsniveau
Vakkundig onderhoud
VCA-gecertificeerd

Tijdloze visgraatvloeren vindt u bij ons in Alkmaar

Conijn Parketvloeren in Alkmaar levert, legt en onderhoudt visgraatvloeren sinds 1840. Van oudsher vindt men deze vloeren terug in klassieke interieurs. Kijkt u maar eens naar monumentale panden, klassieke grachtenpanden en zelfs kastelen. Ook luxe restaurants, chique boutiques en statige bedrijven in Noord-Holland kiezen maar wat graag voor een visgraatvloer. Ondanks dat de visgraatvloer van alle tijden is, betekent dit niet dat er bij deze vloeren niets veranderd is. De klassieke visgraat, veelal in een donkere kleur, is nog steeds populair, maar ook dit type vloer is met de tijd meegegaan. We hebben dan ook een grote variatie aan vloeren. Wanneer u door ons een visgraatvloer laat leggen bij u in Alkmaar of elders in Noord-Holland, hoeft u niet per definitie te kiezen voor de klassieke vloer. Er zijn namelijk ook zeer moderne tot zelfs minimalistisch ogende varianten verkrijgbaar. Wat voor variant u ook kiest voor uw pand in Alkmaar; visgraatvloeren hebben altijd net dat beetje extra.

Kom langs in onze showroom

U bent van harte welkom in onze showroom in Alkmaar voor het bekijken van onze visgraatvloeren, laminaatvloeren, parket en meer. We vertellen u hier graag alles over onze vloeren en laten u de mogelijkheden zien. Ook stellen we een vrijblijvende offerte voor u op. Heeft u vooraf vragen over het aanschaffen van een visgraatvloer bij ons bedrijf in Alkmaar, Noord-Holland? Bel ons dan via 072-5206564 of stuur een e-mail naar info@conijnparket.nl.

Meer informatie?

Wilt u meer weten of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem contact met ons op!

Back To Top
Zoeken