Skip to content

Bedrijfsvloer laten leggen in Noord-Holland

Home » Bedrijfsvloer Noord-Holland
Een bedrijfsvloer laten leggen bij uw pand in Noord-Holland laat u over aan de specialisten van Conijn Parketvloeren in Alkmaar. We hebben een breed aanbod aan vloeren en leggen met ons vaste team van parketteurs dagelijks vloeren. Hierbij bent u verzekerd van vakmanschap en precisie. Daarnaast profiteert u van gecertificeerd vakwerk. We zijn namelijk VCA-gecertificeerd. Door onze jarenlange ervaring weten we in te spelen op de wensen van onze klanten en leveren we een vloer op maat af.
Hoog afwerkingsniveau
Vakkundig onderhoud
VCA-gecertificeerd

De geschikte bedrijfsvloer voor uw pand in Noord-Holland

De vloer is een belangrijk onderdeel van uw bedrijfspand. Het is niet alleen voor uw werknemers fijn om in een nette werkomgeving te werken, maar ook voor eventuele bezoekers is de uitstraling van uw pand belangrijk. U wilt natuurlijk wel een goede (eerste) indruk achterlaten. Welk soort vloer voor uw pand het meest geschikt is, is afhankelijk van het soort pand, type bedrijf en uiteraard ook uw eigen wensen. Hier adviseren we u graag over. Met ons brede aanbod aan onder andere laminaatvloeren en parketvloeren zit de juiste bedrijfsvloer voor uw pand in Noord-Holland er altijd wel tussen.

Neem contact met ons op

Wilt u een bedrijfsvloer laten aanleggen bij uw organisatie in Noord-Holland en bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk dan eens onze reeds opgeleverde projecten of neem contact met ons op. U bereikt ons door te bellen naar 072-5206564 of een e-mail te sturen naar info@conijnparket.nl.

Meer informatie?

Wilt u meer weten of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem contact met ons op!

Back To Top
Zoeken