Ga naar hoofdinhoud

Dé vloerspecialist nabij Amsterdam

Home » Vloerspecialist Amsterdam
Conijn Parketvloeren is dé vloerspecialist in Noord-Holland en levert, legt en onderhoudt vloeren in onder andere Amsterdam. Heeft u een bedrijfspand of woning die wel een nieuwe vloer kan gebruiken? Dan staan onze experts voor u klaar. Door onze jarenlange ervaring en kennis weten we in te spelen op uw wensen, wat resulteert in een maatwerk vloer.
Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een offerte op!
Hoog afwerkingsniveau
Vakkundig onderhoud
VCA-gecertificeerd

Laat uw nieuwe vloer leggen door een ervaren vloerspecialist in regio Amsterdam

Bij Conijn Parketvloeren hebben we een vast team van parketteurs die al vele vloeren hebben gelegd, zowel particuliere vloeren als bedrijfsvloeren. Zij weten als geen ander hoe ze een kwalitatieve vloer op de juiste manier aan moeten leggen, zodat u helemaal tevreden bent. Wilt u een visgraatvloer laten leggen, gaat u voor een reguliere parketvloer of kiest u voor laminaat? Bij ons kan het allemaal! Onze houten vloeren zijn gemaakt van uitsluitend Europese houtsoorten, waardoor topkwaliteit gegarandeerd is. Dat is wat u kunt verwachten van een vloerspecialist in regio Amsterdam.

Maak een afspraak en kom langs

Als vloerspecialist hebben we al vele projecten met succes afgerond in Amsterdam en de rest van Noord-Holland. Wat kunnen we voor u betekenen? Maak een afspraak en bezoek onze showroom in Alkmaar of neem contact met ons op om uw wensen te bespreken. Bel ons op 072-5206564 of stuur een e-mail naar info@conijnparket.nl.

Meer informatie?

Wilt u meer weten of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem contact met ons op!

Back To Top
Zoeken