Skip to content

De kapel inclusief vide, de gangen in de Oostvleugel, de tuinkamers inclusief wandbekleding, de 16 kamers in de nieuwbouw, de gangen in de nieuwbouw, de receptie en de suites in het “oude” gedeelte van het hotel, Conijn mocht haar steentje bijdragen. In opdracht van Bouwbedrijf de Nijs en Hotel Arena zelf heeft Conijn in de periode 2015, 2016 en 2017 heel wat vloeren gelegd.
fase 1. De Kapel, in deze prachtige ruimte werd ca. 213m² Eiken duoplank gelegd en vervolgens werd de 175m² Grenen op de vide aangepakt door middel van schuren en behandelen.
fase 2. De tuinkamers werden zowel op de vloeren 71m² als op de wanden 24m² voorzien van Europees Eiken duoplanken.
fase 3. De gangen in de Oostvleugel werden voorzien van ca. 229m² Europees Eiken duoplanken gerookt, naturel geolied.
fase 4. De kamers in de nieuwbouw zijn ook voorzien van ca. 420m² Europees Eiken duoplanken, naast de vloeren en de lambriseringen is ook het Tretford tapijt in de kamers door Conijn verzorgd. Op de gangen in de nieuwbouw ligt, tussen de Eiken randstroken, ook een prachtige baan tapijt van Tretford.
fase 5. De receptie, aansluitend aan de nieuwbouw is ook de receptie geheel gerenoveerd door Hotel Arena. Conijn verzorgde het egaliseren, leveren en aanbrengen van 124m² houtenvloeren en 60m² tapijt van Besouw in het middenstuk onder de prachtige trap.

Uitvoering: 2015 / 2016 / 2017

Back To Top
Zoeken