Skip to content

Parador

PARADOR

De missie bij Parador is om van elke woning het mooiste thuis van de wereld te maken op een innovatieve, duurzame en ecologische manier. De materialen die gebruikt worden zijn hoogwaardig en herbruikbaar. Parador voorziet, afhankelijk van het product, intelligente klikverbindingen of hoogwaardige verlijmingssystemen, die langdurige stabiliteit garanderen zodat het leggen eenvoudig en probleemloos kan worden uitgevoerd.

Parket – Parador 

Parket is de klassieker onder vloerbedekking – tijdloos en modern tegelijkertijd.  Parador parket is opmerkelijk duurzaam, creëert een positief woonklimaat, is voetwarm en heeft een hoogwaardige uitstraling.

Laminaat – Parador

Laminaat is slijtvast, woongezond en uitgesproken onderhoudsvriendelijk. Dit maakt het ideaal voor toepassing in de meest uiteenlopende leefruimten. De productseries Basic, Classic en Trendtime bieden voor elke toepassing een uitgebreide reeks decoren waarin individuele woonwensen werkelijkheid worden. Met het intelligente kliksysteem kunt u razendsnel en moeiteloos genieten van deze flexibele “Made in Germany” alleskunner.

Hieronder vind u een kleine impressie uit het ruime aanbod laminaatvloeren van Parador.

         

Elastische vloeren Modular ONE – Parador 

Modular ONE, de sterke en vooruitstrevende meerlaagsvloer in authentieke en eigentijdse designs. Als veelzijdig toepasbare elastische vloer voldoet Modular ONE aan alle vereisten voor dagelijks gebruik. De Modular ONE is geschikt voor vochtige ruimten, slijtvast, woongezond en onderhoudsvriendelijk. Modular ONE is ecologisch toonaangevend en voldoet aan de hoogste normen van duurzaam wonen.

Hieronder vind u een kleine impressie uit het ruime Modular ONE aanbod van Parador.

       

ClickBoard en panelen – Parador

Met Parador ClickBoard en panelen transformeert u minder mooie muur- en plafondoppervlakken in expressieve en individuele stijlelementen van uw woning. Met opmerkelijk hoge kwaliteitsnormen en vele verschillende decors evenals constructies, voorziet het Parador assortiment voor wand en plafond in het passende product voor elke inrichtingsstijl.

Back To Top
Zoeken