Boek nu een afspraak voor onze Pinksteractie!
skip to Main Content

Namens Conijn Parket wensen wij U een geweldig en vooral gezond 2021! Ook wij moeten helaas onze deuren nog 3 weken langer sluiten. Uitzonderingen zijn hier nogsteeds zakelijke afspraken. Wij hopen U snel weer te kunnen verwelkomen in onze showroom, tot dan!

Na de toespraak van maandag 14 december geldt helaas ook voor ons dat wij de deuren van onze showroom moeten sluiten tot en met 19 januari. Vanaf heden is het dan ook niet meer mogelijk zonder afspraak binnen te wandelen. Wel is het mogelijk dingen af te halen, of kunnen wij het opsturen. Zo kunt U blijvend gebruik maken van de (onderhouds-) producten die wij aanbieden. Hiervoor kunt U uiteraard ook terecht op onze webshop. Zakelijke klanten zijn op afspraak wél welkom.

In deze bijzondere tijden levert Conijn Parket nog steeds de vertrouwde service die nodig is om Uw houten vloer in uitstekende staat te behouden én nemen wij nieuwe opdrachten aan. Zo zijn wij 5 dagen per week telefonisch bereikbaar of komen wij langs op afspraak. Liever geen bezoek? Dan kunt U in onze webshop terecht voor een groot aanbod aan onderhoudsproducten of bellen naar 072-520 65 64 voor een telefonisch advies.

Verder zijn onze parketteurs voorzien van mondkapjes, hygiëne gel en handschoenen, rijden we zoveel mogelijk alleen in de auto en zijn we waar mogelijk alleen in de ruimte.

Back To Top